Tel: +381 11 334 59 94

Shop

Kuća Čaja / GIFT BOX -20godina (crni)

GIFT BOX -20godina (crni)

3,200.00 RSD

Elegantno crno pakovanje povodom 20 godina postojanja Kuće čaja.

Sadrži :

 

NAPOMENA: Osetljivo!

Pre slanja, svaki predmet je proveren i pažljivo upakovan. Nakon što je pošiljka poslata ne odgovaramo za oštećenja.

Opis

Crni čaj gift box (GIFT BOX 20godina)

Elegantno crno pakovanje povodom 20 godina postojanja Kuće čaja.

Poklon pakovanje koje sadrži 3 vrste crnog čaja po 30g u metalnim kutijicama :

Earl Grey Imperial

Tradicionalna engleska mešavina crnog čaja i mirisnog bergamota. Sveže note citrusa uvijene u moćne duboke note crnog čaja.

English Breakfast 

Veoma aromatična i oštra mešavina Assam, Cejlon i Sumatra čajeva. Pored Cejlonskog čaja, jedan je od najprodavanijih i najpoznatijih crnih čajeva. 

Čaj za ljubavnike 

Mešavina crnog čaja sa jabukom, cimetom, đumbirom i vanilom. Miris ovog čaja odiše toplinom zimskog prazničnog doba. Zbog svog zanimljivog naziva i začinskog sastava on je jedan od najpopularnijih čajeva u našoj ponudi. Kao pravi ljubavnik, osvojio je srca mnogih.

Gift box “ Crni čaj“ je idealan poklon za ljubitelje engleskih mešavina i klasičnih crnih čajeva. Po malo od svega uz citruse Earl Grey-a, cimet i jabuku čaja za ljubavnike i oštrinu čistog crnog čaja u English breakfast mešavini. Prelepa mešavina ukusa i mirisa pogodna i za ljude koji se tek upoznaju sa crnim čajevima, ili žele zameniti kafu čajem. Crni čajevi sadrže dosta kofeina i mogu poslužiti kao odlična zamena za razbuđivanje u ranim jutarnjim satima. 

Pored ovog gift box-a, kod nas možete pronaći i druge vrste poklon paketa poput ovog (3 vrste po 30g) . Dok  belo i tirkizno pakovanje „Gift box Kuća čaja“ nude selekciju 6 čajeva od po 20g. 

maestro mastercart dina visa american intesa mastercard secured visa verified