Tel: +381 11 334 59 94

Shop

Kuća Čaja / Gift box „Voćni“ čaj

Gift box „Voćni“ čaj

1,880.00 RSD

Poklon pakovanje koje sadrži 3 voćna čaja po 30g  u metalnim kutijicama.

 

NAPOMENA: Osetljivo!

Pre slanja, svaki predmet je proveren i pažljivo upakovan. Nakon što je pošiljka poslata ne odgovaramo za oštećenja.

 

Saznajte više u opisu ispod ↓ 

Opis

Gift box „Voćni“ čaj

Ovaj gift box sadrži tri različita voćna čaja u metalnim kutijicama. U svakoj kutijici je 30g čaja. 

Gift box voćni mix sadrži sledeće čajeve:

Alibaba 

Voćna mešavina hibiskusa, kore šipka, latica jasmina, suncokreta i ruže, listića zelenog čaja i komadića jabuke. Aroma orijentalnog voća.

Breskva jabuka 

Voćna mešavina komadića jabuke, sušene breskve i šargarepe, sa listićima kokosa, laticama šafranike, suncokreta i belog različka. Aroma osvežavajuće breskve.

Smokva marakuja 

Sočna mešavina komadića sušene jabuke, sušene smokve, suve ribizle, komadića sušene brusnice, sušene banane, šipurka , šargarepe i granulata marakuje.

Voćni čajevi, tj. voćne mešavine da budemo tačniji, idealne su za vrele letnje dane,jer se od njih može praviti osvežavajući ledeni čaj. Sve voćne mešavine sa naših polica popularne su kao osnova za ledene čajeve kako u restoranima i kafićima u Beogradu i generalno u Srbiji, tako i u kućnoj varijanti kod mnogih ljubitelja čaja. 

Gift box voćni čaj vam može omogućiti dovoljnu količinu za probu, i upoznavanje sa ovom vrstom voćnog napitka. Bilo da spremate ledeni čaj ili klasičnu šolju toplog čaja. Breskva jabuka i smokva marakuja sadrže krupne komade voća, koje nakon prelivanja i ceđenja čak možete i pojesti,. Ova dva čaja takođe mogu piti i deca jer ne sadrže kofein. 

 

maestro mastercart dina visa american intesa mastercard secured visa verified