Tel: +381 11 334 59 94

Shop

Kuća Čaja / Metalna cediljka

Metalna cediljka

740.00 RSD

Cediljka za čaj od nerđajućeg čelika sa poklopcem koji služi i kao podmetač za odlaganje.

 

  • Veličina: Ø 54/103 x 65 mm
  • Zemlja porekla: Kina

 

NAPOMENA: Osetljivo!

Pre slanja, svaki predmet je proveren i pažljivo upakovan. Nakon što je pošiljka poslata ne odgovaramo za oštećenja.

 

∗ Više o cediljki pročitajte u opisu ispod ↓ 

 

Kategorija: ,

Opis

Metalna cediljka

Cediljka za čaj od nerđajućeg čelika (infuzer za čaj) koja sadrži poklopac koji služi i kao podmetač za odlaganje. Pogodna za čajeve u listićima kao što su zeleni čaj i crni čaj. Kao i za voćni čaj i biljni čaj.

Kada uđete u svet čaja, shvatate važnost pravilne pripreme čaja. Možemo reći da se priprema čaja „sastoji“ od vode, lista i opreme. Mnogo toga se može smatrati opremom. Od šoljica za čaj i čajnika, do matcha metlica iz Japana i bombila iz Južne Amerike. U zemljama poput Kine i Japana, priprema čaja je ceremonija i zahteva mnogo malih stvari koje su važni sastavni delovi šire slike. Dok se u zapadnom delu sveta, čaj i njegovo ispijanje u svakodnevnom životu svodi na upotrebu filter kesica. 

Cediljke kao što je ova metalna cediljka za čaj su nešto što donosi ravnotežu. Neka je zlatna sredina, koja nam daje priliku da osetimo pravi ukus čaja, a da ne moramo da prolazimo kroz sve sitne, zanimljive, ali dugotrajne detalje koji čine ceremoniju onim što jeste. Dovoljno je da u cediljku za čaj stavite odgovarajuću meru čaja za određenu mililitražu, i prelijte je vodom.  Cediljku sa čajem ostavite da odstoji u vodi nekoliko minuta, nakon toga izvadite cediljku, a zatim uživajte u prelepoj šoljici čaja.

  • Veličina: Ø 54/103 x 65 mm
  • Zemlja porekla: Kina

maestro mastercart dina visa american intesa mastercard secured visa verified