Tel: +381 11 334 59 94

Shop

Kuća Čaja / GIFT BOX-20 godina (zeleni)

GIFT BOX-20 godina (zeleni)

3,200.00 RSD

Elegantno crno pakovanje povodom 20 godina postojanja Kuće čaja.

Sadrži :

NAPOMENA: Osetljivo!

Pre slanja, svaki predmet je proveren i pažljivo upakovan. Nakon što je pošiljka poslata ne odgovaramo za oštećenja.

Opis

Zeleni čaj gift box (GIFT BOX 20godina)

Elegantno crno pakovanje povodom 20 godina postojanja Kuće čaja.

Poklon pakovanje koje sadrži 3 vrste zelenog čaja po 30g u metalnim kutijicama.

Cvet jasmina

Kineski zeleni čaj sa jasminom. Jedan je od najpopularnijih čajeva, kako u našoj radnji tako i u svetu. Ono što ga čini  popularnim je savršena fuzija očaravajućih cvetih nota jasmina i  oštrih dubljih nota zelenog čaja. Idealna je kombinacija za jutarnje sate i rano podne, bilo da se razbuđujemo u toplini doma ili pravimo pauzu na poslu.

Assam zeleni čaj

Zeleni čaj iz  Indije  koji sadrži najmlađe listiće sa vrha biljke, ubrane u  proleće. Asam je jedna od najvećih regija za uzgoj čaja. Ona leži sa obe strane reke Bramaputra i graniči se sa Butanom, Bangladešom, Mjanmarom i veoma je blizu Kine. U ovom delu Indije oko monsunskog perioda velike su kiše, i uz to  temperatura raste na oko 36 °C . Tako se stvaraju uslovi kao ustaklenoj bašti, ekstremna vlažnost i toplota. Ova tropska klima doprinosi jedinstvenom ukusu Assam čaja.

Pustinjski čaj

Savršena kombinacija ukusa, mirisa i boja. Latice ruže raznih boja mešane sa Sencha zelenim čajem uz aromu breskve, manga i citrusa. 

Zeleni čaj- gift box je idealan poklon za ljubitelje zelenog čaja. Kao i za ljude koji žele da upoznaju lepote zelenog čaja. 

 

 

maestro mastercart dina visa american intesa mastercard secured visa verified